Nepovabljeni gostji nogomet vendarle ni povsem tuj

Nogomet 12. Okt 202210:03 0 komentarjev
Foto: Guliverimage

Kinsey Wolanski, ameriška vplivnica, ki je leta 2019 vdrla na finale lige prvakov med Tottenhamom in Liverpoolom na madridskem stadionu Wanda Metropolitano, je svojim 3,6 milijona sledilcem na instagramu pokazala nogometno znanje. Navdušila je predvsem z atraktivnim metom iz avta, ki ga v slogu nekdanjega člana Prve lige Telemach Tima Vodeba izvede s premetom.

Kinsey Wolanski je športnemu svetu poznana predvsem po svoji madridski ‘avanturi’, ko je na odločilno dejanje evropske nogometne sezone leta 2019 na zelenico pritekla v enodelnih kopalkah, na katerih je imela napis ‘Vitaly uncensored’, s čimer je oglaševala pornostran svojega srčnega izbranca Vitalija Zdoroveckija. Zaradi vdora na igrišče je pet ur preživela na policijski postaji v Madridu.

Podoben ‘podvig’ je nato ponovila še dobrega pol leta pozneje, ko je prav tako v kopalkah zmotila smučarje na klasičnem nočnem slalomu v avstrijskem Schladmingu, v rokah pa je nosila napis RIP Kobe v spomin na takrat tragično preminulega košarkarja Kobeja Bryanta.

Foto: Guliverimage

Čeprav je bila 26-letna Američanka, ki se je pri petnajstih letih preselila iz rodne Rusije, že pred svojimi ‘akcijami’, kot jih je nekoč sama poimenovala, znana kot model za kopalke in med drugim pozirala tudi za modni reviji Sports Illustrated in Maxim, pa ji je prav madridski tek po zelenici prinesel svetovno slavo.

Število njenih sledilcev se je v izjemno hitrem času povečalo na dva milijona, do danes se je ta številka povzpela že na 3,6 milijona. In v začetku tega tedna jim je z videom pokazala, da tudi sama premore veliko nogometnega znanja.

V posnetku navdušuje s preigravanji in streli, najbolj pa navduši z metom iz avta, ob katerem izvede premet. S tem močno spominja na nekdanjega člana Krškega, Ankarana in velenjskega Rudarja Tima Vodeba, ki je s podobno atrakcijo navduševal na tekmah Prve lige Telemach.

Wolanskijeva s svojimi potegavščinami na športnih prizoriščih malce spominja na francoskega šaljivca Remija Gaillarda. Ta je bil poznan po raznovrstnem humorju, med drugim se je velikokrat oblekel v različne živali, po mestu dirkal z gokartom kot v znani igrici Mario Kart in si večkrat privoščil organe pregona. Gaillard pa se je velikokrat ‘sam povabil’ tudi na igrišče, tako se je francoski reprezentanci večkrat pridružil na odbojkarski tekmi, bil pa je prisoten tudi pri slavju Lorienta v francoskem nogometnem pokalu.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!