Kot da je prišel argentinski bog – nori posnetki iz Rima

Nogomet 27. Jul 20229:55 > 10:53 0 komentarjev
Foto: Guliverimage

Sinoči je bilo v središču Rima izjemno navijaško vzdušje. Pa ne zaradi kakšne nogometne tekme, ampak ker je več kot deset tisoč ljudi pričakalo novo okrepitev Rome, Argentinca Paulo Dybalo. Ta se na stadion Olimpico seli kot prost igralec, pred neverjetno kuliso pred 'kvadratnim Kolosejem' pa je že opravil dva treninga in obveznosti na novinarski konferenci.

Zgolj malo nogometašev ob selitvi v nov klub doživi takšen sprejem, kot ga je včeraj pred Colosseom Quadratom (‘Kvadratnim Kolosejem’) dočakal Paulo Dybala. 28-letni argentinski napadalec, ki se v italijansko prestolnico seli kot prost igralec Juventusa, kjer mu je potekla pogodba, je lahko užival v družbi več kot desettisočglave množice. Ta je pripravila izjemno vzdušje s prepevanjem klubske himne in skandiranjem Dybalinega imena, ker se je vse skupaj dogajalo ponoči, pa so posnetki še toliko bolj posebni.

Izjemno vzdušje v Rimu ob predstavitvi Dybale:

Dybala je pred prihodom v središče Rima že opravil dva treninga pod vodstvom slavnega Joseja Mourinha, svoje dolžnosti pa je opravil tudi na novinarski konferenci. Zbrane navijače pa je nato nagovoril z besedami: “Hvala Rim za takšen sprejem! Vesel sem, da vas končno spoznam. Vem, kako zelo zahtevno je tu igrati s katerimkoli moštvom. Zdaj pa sem toliko bolj navdušen in želim vstopiti na stadion Olimpico z vašo podporo. Vse to mi prinaša veliko odgovornost, a verjamem, da je pred nami čudovita pot. Želim biti čimprej v pravi formi. Očitno mi je bila selitev sem usojena.”

Tudi sam je težko verjel svojim očem, zato je s telefonom napravil nekaj posnetkov za spomin. Dybala bo v novem klubu nosil številko 21, podpisal pa je triletno pogodbo – do konca sezone 2025.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!