Maja se je zbala za moževo življenje

Nogomet 16. Dec 202110:15 > 10:39 1 komentar
Foto: Instagram

Žena branilca Manchester United Maja Lindeöf, da se je po tem, ko se je njen mož Victor na tekmi z Norwichem prijel za prsi in imel težave z dihanjem.

Victor Lindeöf se je na tekmi z Norwichem ustavil in prestrašeno pogledal proti zdravniškemu osebju. Švedski reprezentant ni vedel, kaj mu je, zato ga je trener Manchester United Ralf Rangnick preventivno zamenjal.

“Bilo je strašno za gledati. Victor je bil po tekmi zelo zaskrbljen,” je zapisala žena člana Manchester Uniteda. “Naredil je veliko testov, nosi tudi ‘holter’, ki mu spremlja bitje njegove srca, vse z razlogom, da se odkrije, če je kaj narobe,” je dodala.

Dogodek s tekme, ko je Lindelöf doživel težave:

Za zdaj kaže, da bo z njim vse v redu

Maja je priznala, da se je hitro spomnila tudi na grozljive scene na Euru 2020, ko se je zgrudil Christian Eriksen, in pomislila na najhujše. “Počutila sem se nemočno, saj me ni bilo zraven, nisem mu mogla biti v oporo, na koncu pa sem še dolgo čakala na informacije iz kluba,” se spominja.

Za zdaj vse kaže, da je s Švedom vse v redu, za zdaj kaže, da vse skupaj ni povezano s koronavirusom in da ga je slučajno obšla slabost, a treba bo še malce počakati, saj testi še niso dokončni.

Manchester United je pretekli konec tedna tekmo zaradi številnih okužb s koronavirusom ostal brez tekme proti Brentfordu, v soboto pa je tekma proti Brightonu še vedno na sporedu.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje