Koper na vrhu lestvice, Ante Guberac: To je povsem normalno

Nogomet 14. Feb. 202221:41 > 15. Feb. 2022 11:29
Delite:
Foto: Uroš Skaza

V jubilejni deseti oddaji Pod prečko je drugič to sezono gostoval legendarni Zlatko Zahović, družbo pa mu je tokrat delal prvi mož koprskega prvoligaša FC Koper Ante Guberac. Nogometna "kapitalca" nista razočarana.

Celotna 10. oddaja Pod prečko :

Debata se je začela pri vodilnem Kopru, ki je pretekli konec tedna v Celju z 2:0 premagal domače grofe in se po porazu Maribora v Stožicah vrnili nazaj na vrh lestvice.

“Od tretjega, četrtega kroga smo na vrhu, pretekli konec tedna smo se vrnili. To za nas ne predstavlja pritiska. Gremo iz tekme v tekmo in tako bo tudi v bodoče. To je povsem normalno, tako kaže tudi lestvica,” je uvodoma dejal predsednik Kopra Ante Guberac. “Bil sem na tekmi v Celju, moram reči, da ima Koper zelo dobro ekipo, pozor,” je Koper tudi Zlatko Zahović.

Zahović napoveduje vroče prvenstvo

Koper ima zdaj dve točki več kot Maribor in štiri več kot Olimpija, ki pa ima eno tekmo odigrano manj. “Zelo se je zakuhalo, pred nami je zelo zanimivo prvenstvo,” ugotavlja nekdanja alfa in omega Maribora.

Guberac je v oddaji še potrdil, da vsaj do junija v Kopru ostajata Maks Barišić in Žan Žužek, saj za zdaj na naslov Kopra še ni prišla resna ponudba, za drobiž pa ju ne mislijo pustiti drugam.

V 10. oddaji Pod prečko ponovno ni šlo mimo sodniškega kotička, v katerem je gostoval naš že stari znanec Darko Čeferin, kot tudi ne Fantasyja.

Arhiv oddaje Pod prečko

Pod prečko (7. 2. 2022)

Pod prečko (1. 2. 2022)

Pod prečko (24. 1. 2022)

Pod prečko (20. 12. 2021)

Pod prečko (13. 12. 2021)

Pod prečko (6. 12. 2021)

Pod prečko (29. 11. 2021)

Pod prečko (22. 11. 2021)

Pod prečko (15. 11. 2021)

O oddaji Pod prečko

Pričakujete lahko zanimive goste, najboljše akcije in gole tedna, javljanja s terena, sodniški pogled, zanimive izjave nogometnih akterjev, strokovno-zabavni kotiček, v katerem se posvečamo vse bolj popularni igri Fantasy, spremljali pa bomo tudi dogajanje v Navijaški coni.

Vsak teden bomo pripravili tudi izbor najlepšega gola kroga, ki ga bodo nogometni navdušenci izbrali z glasovanjem na vsebinsko vse bolj bogati spletni strani https://sportklub.n1info.si/.

V studio bomo vabili aktivne in nekdanje igralce, trenerje, novinarje, športne direktorje, agente, sodnike in druge nogometne strokovnjake. 

Voditeljski par sestavljata uveljavljeni imeni športnega novinarstva – Dejan Obrez in Miha Penko.

Pod prečko

Komentari

Vaš komentar