Pozabil, kje je gol, ali vplačal stavo na Gorico? (VIDEO)

Nogomet 27. Jan 202320:20
Gorica stave nameščena tekma
Foto: Zajem zaslona (ND gorica/Facebook)

Vratar srbskega prvoligaša FK Kolubara je na pripravljalni tekmi proti Gorici s katastrofalno predstavo sprožil ugibanja, če je bila tekma prodana oziroma nastavljena. Predvsem pri dveh golih od štirih ob porazu z 0:4 sta bila močno sumljiva.

Goričani so se v Novigradu sprehodili do zmage. Končni izid tekme, ki je bila sicer odigrana že v sredo, so postavili do 37. minute, potem ko sta v drugem polčasu mreži obmirovali.

Da je dvoboj močno sumljiv in obstaja sum, da gre za nameščeno tekmo, je na Twitterju opozoril Mirko Poledica, nekdanji profesionalni nogometaš in sedanji predsednik Sindikata profesionalnih nogometašev Srbije: “Javno pozivam Nogometno zvezo Srbije, da nemudoma preveri regularnost omenjene tekme in naj policija preveri, če so bila kakšna sumljiva vplačila.”

Vsaj dva gola, ki si ju lahko ogledate na zgornjem tvitu, sta močno vprašljiva, pri obeh pa je z veliko napako “zablestel” vratar srbskega prvoligaša, ki trenutno na lestvici srbske superlige zaseda 9. mesto. Enkrat je žogo praktično prepustil napadalcu Gorice, drugič se je pri branjenju postavil povsem na stran in tako nasprotniku omogočil neoviran strel v prazna vrata. Nenavadni so bili tudi odzivi nekaterih nogometašev Kolubare po prejetem golu.

Dvom so izrazile tudi številne stavnice, ki naj bi možnost stav na ta dvoboj preklicale še pred njegovim začetkom, medtem ko so po družbenih omrežjih domnevno krožila sporočila, ki so pozivala k vplačilu na stavo, da bo Gorica v prvem polčasu dosegla dva ali več golov.

Komentari

Vaš komentar