Tekmovanje za največjega nogometnega hipohondra zaključeno

Nogomet 28. Nov 20218:22 > 9:33 1 komentar
Foto: Natacha Pisarenko - AP via Guliverimage

Sinoči sta se v finalu pokala Libertadores (južnoameriška različica lige prvakov) pomerili brazilski ekipi Palmeirasa in Flamenga. Poleg tega, da bo napadalec Deyverson naslovnice v naslednjih dneh polnil zaradi dejstva, da je poskrbel za zmagoviti gol, bo član zeleno-belih v ospredju tudi zaradi posnetka, s katerim se ni ravno za hvaliti.

Srečanje Palmeirasa in Flamenga se je po rednem delu končalo brez zmagovalca (1:1), v peti minuti podaljška pa je navijače zeleno-belih iz São Paula na noge dvignil Deyverson, ki je – kot se je izkazalo kasneje – postavil končni izid 2:1.

Napadalec s polnim imenom Deyverson Brum Silva Acosta je pri marsikaterem gledalcu poskrbel za dobršno mero smeha, ko je takole tik pred zaključnim žvižgom simuliral prekršek:

Ali ima sodnik tako močno roko, ali pa je 30-letni nogometaš kandidat za Oskarja, presodite sami. No, morda bi se Brazilec lahko preimenoval kar v “Diverson”. Glagol “to dive” v angleškem jeziku pomeni padec, s katerim želiš pri sodniku izsiliti piskanje prekrška v tvoj prid.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje