Po udarcu s kolenom v obraz priznala, da ni povsem pri sebi

Ostali športi - video 24. Jun 202211:30 0 komentarjev
Foto: Guliverimage

Ena od glavnih zvezdnic pretepaške serije WWE (World Wrestling Entertaiment) Rhea Ripley ne bo nastopila na spektaklu Money in the Bank, ki bo prihodnji teden v Las Vegasu. Razlog? Grozovit udarec v glavo, ki si ga je s kolenom zadala kar sama.

Ripleyjeva, čigar pravo ime je sicer Demi Bennett, bi se morala na turnirju Money in the Bank v Las Vegasu pomeriti z Bianco Belair, aktualno prvakinjo v ženskem prvenstvu RAW. A da ta dvoboj ne bo mogoč, je javnosti najprej sporočila Belairjeva, ki je dodala, da ima Rhea Ripley zdravstvene težave.

To je kmalu potrdila tudi sama, na opazko enega od komentarjev pod objavo na instagramu, češ da ni videti poškodovana, pa je odgovorila. “Možgani/zobje. Poškodbe možganov ne moreš videti. Prenehajte biti nesposobni in govoriti kar nekaj,” je zapisala.

Možgansko poškodbo, morda celo pretres možganov, in težave z zobmi, zaradi katerih je pri zobozdravniku prejela posebno žico čez pet zob v zgornji čeljusti, je Ripleyjeva utrpela v začetku tega meseca. V boju z Liv Morgan je pristala na tleh, ob tem pa se z nogo zataknila v vrv, ki označuje ring. Zaradi sile je nato s kolenom sama sebe zadela v čeljust in, kot že omenjeno, poskrbela za boleč zaključek borbe.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!