Pavlin sporoča Olimpiji: Brez denarja se greš težko

Nogomet 1. Feb 202221:45 > 02. Feb 2022 7:37 5 komentarjev

V osmi oddaji Pod prečko, ki je bila tokrat izjemoma v torek, je bil tako kot v prvi oddaji osrednji gost športni direktor reprezentanc na Nogometni zvezi Slovenije Miran Pavlin. Iz Stockholma se nam je prek video povezave ekskluzivno oglasil tudi novi nogometaš ljubljanske Olimpije Aljoša Matko, sprehodili pa smo se tudi preko zimskih priprav prvoligašev in pobliže spoznali, kako deluje sistem VAR.

“Vsi želimo, da Olimpija igra v prvi ligi, da je konkurenčna. Slovenski nogomet potrebuje močno Olimpijo in Maribor. Upam, da bo novo vodstvo, ki je že kar nekaj časa v Ljubljani, poravnalo svoje obveznosti, plačalo, kar mora plačati in končno registriralo igralce, da bodo lahko zaigrali za ekipo,” je dogajanje pri Olimpiji komentiral Miran Pavlin.

“Bistvo je, da se poplača zadeve, ki so jasne, ne verjamem, da je veliko okostnjakov, za katere se ne ve. Brez denarja se greš težko tako velik klub, a poslušam lastnike, pravijo, da imajo denar, da želijo vlagati, prepričan sem, da bo Olimpija naslednje leto boljša,” je še dodal nekdanji slovenski reprezentant.

“Tavares je genij”

“Tavares je genij, ki si ga je Maribor želel. Prepričan sem, da bo ostal v klubu. Za začetek ga vidim kot ambasadorja kluba, ker ga ima rada tudi kamera. Ima posrečene izjave, vedno je nasmejan … Menim, da bi bila ta vloga zanj idealna, nato pa bo sam videl, kje se vidi v prihodnosti,” je naš sogovornik spregovoril tudi mariborski legendi Marcosu Tavaresu.

Besedo je dobil tudi vodja VAR

Poleg Pavlina je besedo dobil tudi Jure Praprotnik, vodja projekta VAR pri Nogometni zvezi Slovenije, prej pa je bil pomočnik zdaj že upokojenega nogometnega sodnika Damirja Skomine. Skupaj z gostom smo preverili, kako, kdaj in zakaj se uporablja sistem VAR ob določenih situacijah na igrišču. Ne pozabimo, v drugem delu sezone bo sistem VAR prisoten na vseh tekmah Prve lige Telemach.

Vse dosedanje oddaje Pod prečko na enem mestu:

Pod prečko (24. 1. 2022)

Pod prečko (20. 12. 2021)

Pod prečko (13. 12. 2021)

Pod prečko (6. 12. 2021)

Pod prečko (29. 11. 2021)

Pod prečko (22. 11. 2021)

Pod prečko (15. 11. 2021)

O oddaji Pod prečko

Pričakujete lahko zanimive goste, najboljše akcije in gole tedna, javljanja s terena, sodniški pogled, zanimive izjave nogometnih akterjev, strokovno-zabavni kotiček, v katerem se posvečamo vse bolj popularni igri Fantasy, spremljali pa bomo tudi dogajanje v Navijaški coni.

Vsak teden bomo pripravili tudi izbor najlepšega gola kroga, ki ga bodo nogometni navdušenci izbrali z glasovanjem na vsebinsko vse bolj bogati spletni strani https://sportklub.n1info.si/.

V studio bomo vabili aktivne in nekdanje igralce, trenerje, novinarje, športne direktorje, agente, sodnike in druge nogometne strokovnjake. 

Voditeljski par sestavljata uveljavljeni imeni športnega novinarstva – Dejan Obrez in Miha Penko.

Pod prečko

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje