Ronaldo z dvema goloma svojo mamo spravil v delirij

Liga narodov 5. Jun 202222:38
Foto: Guliverimage

Cristiano Ronaldo je za portugalsko izbrano vrsto na tekmi Lige narodov ob zmagi proti Švici s 4:0 dosegel še dva gola in jih ima zdaj na reprezentančnem nivoju na kontu že 117. Tako je svojo rekordno letvico postavil še nekoliko višje. Na tekmi je bila tudi njegova mama Maria Dolores dos Santos Aveiro, ki je ob zadetkih svojega sina čustveno sopihala od vznemirjenja.

Napadalec Manchester Uniteda je na stadionu Jose Alvalade vpisal že svoj 188. nastop za portugalsko reprezentanco in zabil še svoj 116. in 117. gol. Tako se je na vrhu reprezentančne lestvice najboljših strelcev v zgodovini nogometa še bolj utrdil na samem vrhu.

Legendarni Ali Daei je za Iran zabil 109 golov, Mokhtar Dahari za Melzijo 89. Po eksploziji na prijateljskem obračunu Argentine proti Estoniji pa je zdaj na četrto mesto skočil Lionel Messi. Potem ko je sam poskrbel za petardo v mreži nasprotnika, je zdaj pri številki 86 in zaseda četrto mesto.

Portugalci so tako v skupini 2 v ligi A Lige narodov vpisali prvo zmago, potem ko so v prvem krogu proti Španiji remizirali. Švico so odpravili s 4:0. Oba gola Ronalda si oglejte v priloženem videu, vključno z izjemno čustvenim spremljanjem dogajanja na zelenici s strani Ronaldove mame.

Komentari

Vaš komentar