Škandal v Braziliji: športni direktor želel obračunati z VAR sodniki (VIDEO)

Nogomet 15. Nov 202311:00 3 komentarji
Foto: Profimedia

Na vročem obračunu v Porto Alegreju med domačim Gremiem in Corinthiansom so sodniki na čelu s tistimi, ki so bili zadolženi za VAR, tako razjezili športnega direktorja gostov, da je skupaj s sodelavci želel pravico iskati s pestmi.

Zavrelo je že v prvih 10 minutah. Corinthians je tik pred tem,  ko je glavni sodnik Rodrigo Pereira de Lima izključil Bruna Mendeza, zahteval enajstmetrovko, a sodnik je le zamahnil z roko in pokazal naj se igra nadaljuje, tudi VAR se ni oglasil, je pa slednji že nekaj sekund kasneje prižgal alarm pri grdem prekršku Mendeza.

Branilec gostov je povsem zgrešil žogo in z dvignjeno nogo s podplatom v golen zadel nogometaša Gremia in sodniku po ogledu posnetka ni preostalo drugega, kot da branilca Corinthiasa pošlje v slačilnico.

Z odločitvijo, ki sicer ni bila sporna, se niso mogli sprijazniti veljaki Corinthiasa. Odvihrali so proti sobi, kjer so bili nastanjeni VAR sodniki, k sreči pa so organizatorji pred vrata postavil varnostnike, ki so preprečili, da bi športni direktor Cotinthiasa Alessandro Nunes in kolegi pravico iskali z nasiljem.

Vroče strasti so se v nadaljevanju pomirile, za veliko veselje in zmago na vročem gostovanju pa je z zadetkom v prvem polčasu poskrbel Angel Romero. To je bil edini zadetek na tekmi, z deseterico so tekmo zaključili tudi pri Gremiu, v 81. minuti je rdeči karton prejel tudi Bruno Alves.

Lestvica brazilskega prvenstva:

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje