Stephen Curry bo odstoten za nedoločen čas

Košarka 17. Mar 202221:48 > 22:04
AP Photo/Mary Altaffer via Guliverimages

Zvezdnik Golden State Warriors Stephen Curry bo po poročanju The Athletica odsoten za nedoločen čas, saj naj bi si strgal vezi v levem stopalu. Curry se je poškodoval v sredo na tekmi proti Bostonu. Pri Warriorsih tako vseeno upajo, da bo nared za končnico.

Curry si je ob koncu prvega polčasa poškodoval levo stopalo, trenerju Golden Stata Stevu Kerru pa ni bila všeč poteza Marcusa Smarta, ki se je spravil na aktualnega najboljšega strelca lige NBA.

Smart je od Kerra dobil kar nehaj ostrih besed, nato pa sta se ponovno pogovarjala, po srečanju, ko so Boston Celtics s 110:88 premagali Bojevnike.

“Mislil sem, da je bila to nevarna igra. Mislil sem, da se je Marcus zaletel v Stephovo koleno,” je dejal Kerr. “To me je razburilo. Zelo spoštujem Marcusa, je prekleto dober igralec. Pred nekaj poletji sem ga treniral. Po tekmi sva se pogovarjala, dobro sva se razumela. Mislil sem, da je bila to nevarna igra, samo sporočil sem mu to,” je še dodal trener Golden Stata.

Curry se je poškodoval 4:19 minute pred koncem druge četrtine, ko se je boril za izgubljeno žogo, saj je Smart vrgel za žogo in pristal na nogi zvezdnika ekipe iz Oaklanda. Curry je sicer vstal, toda očitno je bilo, da tekme ne bo mogel nadaljevati.

 

Komentari

Vaš komentar