Januarja sta se objemala, zdaj pa: “Plačal boš z življenjem”

Drugi športi 10. Jul 20219:26 > 9:33
Conor McGregor
Conor McGregor je odločen, kot že dolgo ne. Foto: AP Photo/John Locher

Za nami je še zadnje dejanje pred sobotnim borilnim spektaklom UFC 264 v Las Vegasu med borcema Dustinom Poirierjem in Conorjem McGregorjem. Po uradnem tehtanju sta na tehtnico stopila tudi pred navdušeno množico, nato pa je sledilo še soočenje in nekaj besed, ki so še prilile olja na ogenj. Irski borec je odločen, da se Američanu maščuje za poraz pred pol leta v Abu Dabiju.

“Čez 16 ur bo ta človek izvedel, kaj se zgodi, če se ne spoštuje dobrote in se ji posmehuje. Plačal bo,” je po tehtanju v mikrofon Joa Rogana zagrulil pobesneli Irec v T-Mobile Areni.

“Prisilil ga bom, da bo plačal s svojim življenjem,” je še zavpil McGregor in Rogana pustil odprtih ust. Bolj miren je bil Poirier, ki pravi, da ga vse te neumnosti iz ust irskega rivala ne ganejo več.

Uradno tehtanje pred UFC 264 v Las Vegasu:

Poirier se ni dal motiti

“Brez veze, vse skupaj nima smisla, le neko nepovezano vpitje,” odgovarja Američan. “Poglejte si jutrišnji dvoboj, želim se vam zahvaliti za vse spodbude in žaljivke, ki sem bil jih deležen v teh dneh.”

Conor McGregor
Če je januarja v Abu Dabiju vse potekalo v prijateljskem vzdušju, je McGregor tokrat napadel z vsemi silami. Ognjemet napoveduje tudi v oktagonu. Foto: Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire

Poirier in McGregor se bosta pomerila še tretjič. Prvi dvoboj je septembra 2014 v prvi rundi dobil Irec, Američan pa mu je vrnil januarja letos v Abu Dabiju. Po večjih udarcih v stojno nogo statičnega McGregorja je Poirier rivala ustavil s tehničnim nokavtom ustavil v drugi rundi.

McGregor bi v primeru poraza prvič v karieri povezal dva zaporedna poraza, a sam pravi, da se to ne bo zgodilo niti v sanjah. A vprašanje, če je res tako, Conor po porazu proti Habibu Nurmagomedovu ni več isti.

omo videli, zagotovo nas čaka nekaj poslastica, ne glede na to, v katero smer bo šla borba.

Komentari

Vaš komentar