VIDEO: Nihče ni vedel, zakaj so prekinili tekmo, nato pa …

Nogomet 28. Apr 20217:33 > 7:40 0 komentarjev

Branilec Leicester Cityja Wesley Fofana se je po tekmi proti Crystal Palaceu (2:1) zahvalil premier ligi, gostom iz Londona in tudi vratarju orlov Vicenteju Guaiti, ki so ga športno počakali, da zaužije prvo tekočino v dnevu. Globokoverni Francoz v času Ramadana čez dan ne sme piti ne jesti, ampak lahko to stori šele, ko zaide sonce.

“Hvala vsem, te geste naredijo nogomet še lepši, kot je sicer,” je po tekmi dejal izjemni branilec, za katerega se bodo v prihodnosti stepli vsi največji evropski velikani.

“Je mlad fant na sredini Ramadana in ne je čez dan, zato je še toliko bolj fascinantno, kako je lahko vseeno tako dober. Poglejte si samo njegovo predstavo v polfinalu pokala FA, enako je bilo proti WBA in tudi zdaj,” svojega izbranca ni mogel prehvaliti trener lisjakov Brendan Rodgers.

“Delam z veliko igralci z enakim prepričanjem in vero, občutek imam, da jim vse skupaj daje še dodatno moč,” je dodal Rodgers.

Fofana je v nadaljevanju odigral celotno srečanje. Leicester City pa je po preobratu Crystal Palace premagal z 2:1 in se utrdil na tretjem mestu prvenstvene lestvice.

Vsi zadetki s tekme med Leicester City in Crystal Palace:

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!