Vsi v en glas: “Česa takega še nismo videli” (VIDEO)

SK Fight 6. Maj 202414:00 0 komentarjev

Pred nedeljskim borilnim spektaklom FNC 16 v Medulinu je hrvaška organizacija objavila napoved dogodka v Beogradu 1. junija, ko se bosta v glavni borbi pomerila srbski as Darko Stošić in slovenski Rocky Miran Fabjan.

FNC, ki je že tako znan po odlični promociji dogodkov, je tokrat presegel še samega sebe. V sceni, kakršne smo navajeni v gangsterskih filmih, so predstavili vse borce, ki bodo 1. junija nastopili v beograjski Areni.

V glavnih vlogah sta Miran Fabjan, ki najprej v igri pokra premaga Vasa Bakočevića, nato pa skozi vrata pride še srbsko kladivo Darko Stošić.

Ljubitelji MMA so prepričani, da gre za oglasni video, kot ga še niso videli, da gre za produkt, ki ga ni zmožen narediti niti vodilni MMA organizator UFC. “Česa takega še nismo videli,” “bolje se ne da,” sta le dve izmed številnih pohval, ki jih najdemo pod spektakularno najavo dogodka.

Organizatorji sporočajo, da gre prodaja vstopnic za FNC 17, ki bo čez slab mesec v Beogradu, za med, če želite biti del nepozabnega spektakla, morate z nakupom vstopnic pohiteti.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!