Lindsey Vonn v Parizu znova v vlogi manekenke

Alpsko smučanje 9. Mar 202111:46 0 komentarjev
Lindsey Vonn
Hero

Nekdanja ameriška smučarska zvezdnica Lindsey Vonn je po poročanju CNN-a znova navdušila tudi v modnem svetu. Na pariškem tednu mode je nastopila v filmu, v katerem je drvela po belih strminah.

Lindsey Vonn je nastopila kot manekenka v promocijskem filmu ameriškega modnega oblikovalca Thoma Browna za jesensko-zimsko kolekcijo 2021.

Pariz, sicer znana modna prestolnica, je koronska pandemija zelo prizadela. Vsi modni dogodki so se morali prilagoditi trenutnim razmeram in se preseliti na splet. Za pariški teden mode so tako oblikovalci posneli filme, s katerimi promovirajo svoje kolekcije.

Veliko zanimanja je požel film Thoma Browna, saj v njem v vlogi glavnega modela nastopa prva zvezdnica alpskega smučanja Lindsey Vonn.

Naslov filma je:  “… najbolj angelske in fantastične sanje, ki so me vodile domov …”. Vedno atraktivna Američanka v videu nosi voluminozno obleko s korzetom, srajco z belim ovratnikom in črnim metuljčkom, ko s helikopterjem prispe na vrh smučarske proge, pa odrvže obleko in se po progi spusti v dolgem suknjiču in plisiranem krilu.

Hotel sem ustvariti to čudovito podobo Vonnove v njenem okolju in preplesti moj svet z njenim,” je v video-intervjuju dejal Browne, ki je poudaril, da rad dela s športniki, zato z olimpijci pripravlja še eno kolekcijo, in dodal: “Nova sezona se je začela z zelo preprosto idejo … krojenja oblek z ekstremnim smučanjem.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!