Goran Janus naj ne bi bil več trener Slovenije!

Smučarski skoki 25. Mar 201813:23 > 13:35
Twitter

Takoj po zadnji tekmi sezone v smučarskih skokih se v javnosti poraja vprašanje ali bo Goran Janus v prihodnji sezoni še trener slovenske reprezentance. Glede na to, da uspehov naših orlov v zadnjih dveh sezonah ni bilo se zdi takšna rešitev zgolj še vprašanje časa.

Za menjavo naj bi se odločil predsednik zbora in odbora za smučarske skoke Ljubo Jasnič, ki seveda nikakor ni zadovoljen z zadnjima dvema sezonama pod vodstvom Gorana Janusa, slednji je bil sicer trener, ki je poskrbel za ero Petra Prevca in norijo mladih nad smučarskimi skoki v Sloveniji. Vendar rezultati v zadnjih dveh letih so veliko pod pričakovanji.

V naslednjih dveh, treh dneh naj bi bilo vse jasno kar se tiče novih imen v trenerskem štabu Slovenije. Nekaj podobnega se je napovedovalo že včeraj, ko je za medije svojo nezadovoljstvo izlil Robert Kranjec.

Eden izmed kandidatov za trenerja naj bi bil dosedanji selektor ZDA Bine Norčič.

Po koncu današnje tekme in letošnje sezone je spregovoril tudi trener Janus, ki je o svoji prihodnosti govoril takole: “Glede nove sezone bomo videli, zdaj nas čakajo analize in pogovori,” očitno pa do pogovorov vendarle ne bo prišlo, saj je vodstvo že odločeno, da poseže po zamenjavi.