Tina Maze se vrača za mikrofon

Alpsko smučanje 20. Okt 202219:56
Foto: Profimedia

Ob koncu tedna se v avstrijskem Söldnu z veleslaloma začenja nova sezona svetovnega pokala v alpskem smučanju. Ob začetku zimskega dogajanja pa se ob bele strmine, kot je razkrila na družbenih omrežjih, vrača tudi šampionka Tina Maze. Znova z mikrofonom v roki.

39-letna Korošica je svojo tekmovalno kariero v alpskem smučanju končala s poslovilno tekmo na Zlati lisici v začetku januarja 2017. Kmalu zatem je kot strokovna sodelavka sprejela povabilo televizijskega programa Eurosport in se na svetovnem prvenstvu v švicarskem St. Moritzu preizkusila za mikrofonom ob belih strminah. V enaki vlogi se je znašla tudi dve leti pozneje ob šampionatu v Areju.

Po več kot triletnem premoru se Tina Maze vrača ob bele strmine. Na svojih družbenih omrežjih je namreč 24-kratna zmagovalka tekem za svetovni pokal objavila fotografijo, na kateri je skupaj z nekdanjim smučarskim skakalcem, Nemcem Martinom Schmittom, in nekdanjo smučarsko tekačico, Poljakinjo Justyno Kowalczyk. Ob njih pa so še logotipi Eurosporta in Warner Bros Discovery – Sports. S tem se omenjena trojica pridružuje komentatorski ekipi, ki bo v glavnih treh zimskih športih popestrila prenose neposredno s tekmovališč.

“Povsem sem navdušena, da sem se pridružila ekipi Warner Bros Discovery – Eurosportu za prihajajočo sezono v alpskem smučanju. Komaj čakam, da se začne …, je ob fotografiji zapisala dvakratna olimpijska prvakinja. Kot je sicer razkrila v pogovoru za časopis Delo, ne bo komentirala vsakega nastopa posebej, pač pa bo mednarodna povezovalka zgodbe, kjer bodo v ospredju intervjuju.

Komentari

Vaš komentar