Vroči Jan Vide razstrelil tudi Panathinaikos (VIDEO)

Košarka 19. Maj 202313:06 0 komentarjev

Slovenski košarkarski up Jan Vide je blestel tudi na drugi tekmi madridskega Reala na turnirju Next Generation v Kaunasu. Košarkarski beli balet je na drugi tekmi razbil Panathinaikos s kar 71:47, prvi strelec tekme pa je bil z 20 točkami ravno Vide.

Potem ko je otrok domžalskega Heliosa v četrtek beograjski Crveni zvezdi nasul 19 točk, je pri igranju z grškim velikanom v svojo statistiko vpisal še točko več.

Jan Vide je v 30 minutah dosegel 20 točk in bil prvi strelec tekme. Iz igre je metal 6/14, iz štirih poskusov za tri točke je zadel dvakrat. Polovično uspešen je bil tudi pri prostih metih (2/4). Zbral je še sedem skokov in tri asistence. Ukradel je tudi eno žogo, dve je tudi izgubil.

Na nekakšnem zaključnem turnirju evrolige za mladeniče do 18 let igra tudi Urban Kroflič. Igra v dresu beograjske Mege, ki je na prvi tekmi ugnala domači Žalgiris. Kroflič je v 34 minutah zgrešil vseh pet metov iz igre, je pa zbral skok in dve asistenci. Izgubil je tudi dve žogi.

Real se bo v soboto pomeril s špansko večno rivalko Barcelono, ki je tako kot Real na prvih dveh tekmah prišla do dveh zmag.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!