Čustveni izliv Ronalda: Samo jaz in moji bližnji vedo, kako težko je

Liga narodov 6. Sep 202410:44 0 komentarjev

Cristiano Ronaldo je na tekmi lige narodov proti Hrvaški postavil nov mejnik, saj je dosegel že 900. zadetek v karieri. Portugalski nogometni zvezdnik je dosežek pospremil nadvse čustveno.

Portugalci so v Lizboni Hrvate ugnali z 2:1, med strelce pa se je znova vpisal tudi Cristiano Ronaldo, ki je mrežo naših sosedov zatresel v 34. minuti. Devetintridesetletnik je z zadetkom postavil nov mejnik, saj je vpisal že svoj 900. zadetek v karieri in postal prvi nogometaš v zgodovini, ki mu je to uspelo na uradnih tekmah.

“To mi pomeni zelo veliko. Ta mejnik sem si želel zelo dolgo doseči. Vedel sem, da bom dosegel to številko in da se bo to zgodilo po naravni poti,” je po tekmi priznal Ronaldo, ki je svoj že 131. zadetek za reprezentanco pospremil zelo čustveno, saj je po dosežen golu stekel proti kotni zastavici, padel na kolena, obraz pa si pokril z rokama.

“Bilo je zelo čustveno, saj gre za mejnik. Zdi se kot vsak drug mejnik, a samo jaz in moji bližnji vedo, kako težko je vsak dan trenirati, da si fizično in psihično dovolj dobro pripravljen, da dosežeš 900 golov. Gre za edinstven dosežek v moji karieri,” je poudaril nogometaš Al-Nassra.

Za dosežek so Ronaldu sicer čestitali tudi pri njegovem nekdanjem klubu Realu iz Madrida. Na družbenem omrežju X so zapisali: “Še en zgodovinski mejnik: 900 golov v profesionalni karieri ene največjih legend madridskega Reala in svetovnega nogometa. Čestitke, dragi Cristiano. Real Madrid in navijači Reala Madrida so vselej ponosni nate.”

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!