Olimpija dobila veliko okrepitev, na delu že v soboto?

Nogomet 15. Okt 20248:57 0 komentarjev
Victor Sanchez del Amo
Foto: Aleš Fevžer

Reprezentančni premor se zaključuje in kmalu bo v ospredje znova stopil klubski nogomet. Pred nogometaši Olimpije je peklenski ritem tekem, dobra novica za trenerja Victorja Sancheza pa je ta, da bo lahko kmalu znova računal tudi na nesrečnega Antonia Marina.

Nafta, LASK Linz, Domžale, Radomlje, Celje, HJK Helsinki, Maribor. Vse to bodo nasprotniki ljubljanske Olimpije v naslednjih 25 dneh, ko zmaje čaka peklenski ritem tekem, skozi katerega bomo dobili odgovor na vprašanje – se lahko Ljubljančani iz hita poletja dokončno spremenijo v stroj za zmage, ki ga želi v Ljubljani ustvariti Victor Sanchez.

Ob začetku priprav na nov ciklus pa je Španec izvedel zelo dobro novico. V polni trenažni proces se je vrnil Antonio Marin, napovedana velika okrepitev Olimpije, ki pa je že v svojih uvodnih ljubljanskih nogometnih dneh utrpel hudo poškodbo kolena, zaradi katere je že osem mesec izven tekmovalnega pogona.

Antonio Marin
Antonio Marin. FOTO: Aleš Fevžer.

Kdaj bo znova del kadra Olimpije?

Otrok zagrebškega Dinama se je na treninge Olimpije sicer vrnil že pred časom, a je doslej treniral po prilagojenem programu in bil izpuščen tudi iz kadra za uvodno tekmo konferenčne lige proti nemškemu Heidenheimu.

Toda Marin je seveda na seznamu nogometašev zmajev, ki so prijavljeni za evropska tekmovanja. Tako ga lahko morda, če ne že na sobotni tekmi proti Nafti, v kadru Olimpije pričakujemo naslednji četrtek, ko na evropskem spektaklu v Stožicah gostuje LASK iz Linza.

Sobotno tekmo med Nafto in Olimpijo si boste lahko v neposrednem prenosu ogledali na Sportklubu.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!