BREAKING: F1 DRVI NA SPORTKLUB!

Avtomoto 16. Dec 202013:41 > 15:44 22 komentarjev
Bryn Lennon/Getty Images

Ljubitelji F1 v Sloveniji boste lahko od marca 2021 na Sportklubu spremljali vse dirke Formule 1, vključujoč s prostimi treningi in kvalifikacijami. Prav tako pa boste na naših programih lahko pospremili tudi Formulo 2 in Formulo 3.

Drži, da je nogomet najbolj pomembna postranska reč na svetu in da ga je zelo kakovostnega na Sportklubu veliko, toda po pregledu statističnih podatkov je Formula 1 tekmovanje, ki pred male ekrane privabi največ gledalcev.

23 dirk v dobrih devetih mesecih. S pričetkom 21. marca v Avstraliji in koncem 5. decembra v Abu Dabiju.

Vsi na svetu vedo, kaj pomeni F1. To tekmovanje vnaša moč, strast in pogum. Gledalci ga dobro poznajo in veliko jih je, ki vikende preživijo ravno s stiskanjem pesti za svojega priljubljenega dirkača ali ekipo. Vsi poznamo vzburjenost, ki jo stopnjuje postopno prižiganje luči na startu in neverjetno napetost pri prehitevanjih v zavojih, navadno celo z visokimi hitrostmi. Na ta način gremo naprej k novemu projektu tudi na Sportklub Slovenija,” je povedal CEO Sportkluba Nemanja Simeunović.

Tudi v Sloveniji je tako imenovana kraljica motošportov še vedno izjemno priljubljena, zato je Sportklub Formulo 1 v prihodnji sezoni vključil v svojo programsko shemo. Gledalci boste lahko boj za najboljšega dirkača na svetu spremljali že čez tri mesece.

Formula 1
Sportklub Slovenija

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje