Svetovni prvak še ni dobil časa za počitek

Avtomoto 16. Dec 202210:26 0 komentarjev
Francesco Bagnaia
Foto: AP Photo/Alberto Saiz

Ducati je komaj pred kratkim uspel proslaviti velik uspeh v razredu MotoGP. Italijanski velikan je zabavo ob naslovu svetovnega prvaka Francesca Bagnaie organiziral v Bologni.

Francesco Bagnaia se je sprva pojavil na zaključku Mednarodne avtomobilistične zveze (FIA), bil je na obisku pri predsedniku Italije, sedaj pa so pred njimi dnevi, ko se bo lahko sprostil in nabral energijo za novo sezono.

A še preden se bo lahko odpravil na dopust, se je Bagnaia udeležil še zabave v Bologni, kjer so skupaj z navijači Ducatija proslavili drugi naslov svetovnega prvaka v kraljevem razredu. Prvega po letu 2007 in legendarnemu Caseyju Stonerju. Popularni Pecco je na trgu Maggiore v Bologni napovedal, da bo skupaj z ekipo poskušal nadaljevati zmagovito serijo.

“Da začnemo zmagovlani cikel z Ducatijem? Poskušali bomo, vse bomo dali od sebe. Ne bo lahko, toda imamo potencial,” je optimističen Bagnaia, ki je dodal, da je od osvojitve najboljšega na svetu počival samo tri dni: “Rad bi, da ne počnem ničesar, od jutra do mraka, na vročini…”

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!