Verstappen ostaja zvest Red Bullu, a nikoli ne reci nikoli

Avtomoto 3. Maj 20247:41 0 komentarjev
Max Verstappen
Foto: Profimedia

Trikratni svetovni prvak v formuli 1 Max Verstappen je pred nedeljsko dirko v Miamiju zatrdil, da ostaja del moštva Red Bull, a pristavil, da se lahko v prihodnosti zgodi marsikaj.

Z odhodom slovitega inženirja Adriana Neweya iz Red Bulla so govorice o morebitni selitvi Maxa Verstappna v Mercedes postale še glasnejše. A Nizozemec je temu naredil konec v četrtek, ko je zatrdil, da je njegova prihodnost pri rdečih bikih.

Predvsem nemški mediji so v zadnjih mesecih močno namigovali na morebitno možnost prestopa trikratnega svetovnega prvaka v Mercedes, saj ta po koncu sezone ostaja brez Lewisa Hamiltona, ki se seli k Ferrariju. Takšni možnosti je bil močno naklonjen tudi šef srebrnih puščic Totto Wolff, ki pa je sedaj doživel hladen tuš, saj je Verstappen znova zavrnil govorice in zatrdil, da ga v odhod ne bo prepričala niti ponudba v višini četrt milijarde evrov.

“Moja prihodnost je pri Red Bullu. Denar ne bo glavni dejavnik, ko se bom odločal, kam bom odšel,” je pred nedeljsko dirko v Miamiju dejal Verstappen, ki pa si vseeno pušča odprta vrata. “Zadovoljen sem s svojim trenutnim zaslužkom. Trenutno lahko zatrdim, da si želim ostati z ekipo, saj verjamem v naš projekt. A tako v športu kot življenju nikoli ne veš, kaj se lahko zgodi v prihodnosti,” je še odvrnil 26-letnik.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!