Brady: Obstajala je še ena pot do naslova

Ameriški nogomet 7. Apr 202120:36 0 komentarjev
Leon Halip/Getty Images
Leon Halip/Getty Images

Tom Brady je za ameriški ESPN spregovoril o tem kako je sprejel odločitev, da se bo po 20 letih v dresu New England Patriots preselil v Tampa Bay Buccaneers, ki jih je tudi popeljal do naslova prvaka, sedmega v njegovi neverjetni karieri.

Na Superbowl LV so bili Buccaneers februarja prepričljivo boljši od Kansas City Chiefs. Sijajni napad je vodil Tom Brady.

“Ko ste 20 let na enem mestu mislite, da je to edini način za uspeh. Ko pa greš drugam ugotoviš, da obstaja še ena pot do uspeha. Prvič sem bil ‘novinec’ v ekipi. Bila je povsem drugačna izkušnja. Všeč mi je to – ni pomembno kaj si naredil v prejšnji sezoni, pomembno je le leto, ki je pred tabo. Zato sem se odločil, da se preselim v Tampo. In še vedno me to drži,” je dejal 43-letni Tom Brady.

“Trener Buccaneers Bruce Arians je odličen motivator. Ima čudovit občutek za ekipo. Ima intuicijo, da razume dogajanje v slačilnici in sprejme pravilne odločitve s katerimi se bodo igralci strinjali. Zelo dobro zna oceniti talent. Kar zadeva mene, želim še naprej igrati – kot, da imam v sebi bolezen. V sebi imam še veliko in želim dati vse,” je dejal legendarni podajalec.

Brady je v ligi NFL od leta 2000, ko so ga New England Patriots na naboru lige NFL izbrali kot 199.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!