Los Angeles Rams oddali resno kandidaturo za Superbowl

Ameriški nogomet 1. Nov 202119:49 > 20:41 1 komentar
Von Miller je v svoji karieri igral zgolj za Denver. Lahko z Rams osvoji še en Superbowl? Foto: Guliverimage

V mestu angelov se sestavlja prava super ekipa. Los Angeles Rams so se namreč okrepili z enim izmed najboljših obrambnih igralcev lige NFL Von Millerjem. Obrambna linija Rams bo postala prava nočna mora za podajalce nasprotnih ekip. MVP Superbowla 50 se bo tako v obrambnih nalogah pridružil Leonardu Floydu in Aaronu Donaldu.

Za Von Millerjem sta turbulentna tedna. Sezono je začel odlično, nato pa doživel manjšo poškodbo. Sedaj pa lahko doda še slovo od edine ekipe, za katero je nastopal, to so Denver Broncos, ki bo v zameno za legendo kluba prejel po en izbor v drugem in tretjem krogu na naboru lige NFL leta 2022.

Najkoristnejši igralec Superbowla 50 in eden najboljših obrambnih igralcev tega stoletja bo tako še dodatno okrepil odlično obrambo Rams, ki imajo letos, vsaj na papirju, odlično priložnost, da osvojijo to, kar se jim že dolgo izmika: pokal Vinca Lombardija.

V primeru, da bi osvojili Superbowl, bi postali drugo moštvo, ki bi končni naslov osvojili na domačem igrišču. Pred tem to ni uspelo nikomur, vse do lani, ko je to uspelo Tampa Bay Buccaneers.

 

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje