Newton: "Mi smo kot Titanik"

NFL 6. Nov 201710:58 > 11:00
Streeter Lecka/Getty Images

Quarterback Panthersov, Cam Newton, je svojo ekipo primerjal s Titanikom, vendar na zelo čuden način. Ali podajalec Caroline ne ve točno, kaj se je tej ladji pripetilo, ali pa je morda prepričan, da se sezona za Pantherse ne bo končala dobro...

Newton je med tednom ostal brez enega izmed glavnih sodelavcev v napadu, saj je bil na zandji oktobrski dan Kelvin Benjamin poslan v Buffalo. Kljub temu je Newton včeraj dobro sodeloval z novim prvim lovilcem ekipe, Devinom Funchessom, skupaj sta Carolini pomagala do zmage 20:17 nad divizijskimi rivali, Atlanta Falconsi.

Takšna so naša pričakovanja. Nihče nam ne namenja prav veliko možnosti, ostali smo brez odličnega igralca, ampak vseeno, veste, Titanik mora naprej,” je dejal Newton in poskrbel za začudene obraze v dvorani, namenjeni novinarskim konferencam.

Titanik je bila ladja, ki so jo zgradili in splavili leta 1912. Marsikdo je dejal, da njen brodolom ni možen, pa se je prevoznemu sredstvu že na prvem potovanju pripetila nesreča. V Atlantskem oceanu je trčilo v ledeno goro, kar 1500 ljudi s krova pa je izgubilo življenje. Gre za eno izmed največjih tragedij 20. stoletja, po kateri so posneli tudi izjemno uspešen holywoodski film.