"McCarthy poklical akcijo, Rodgers ga je ignoriral"

NFL 4. Jan 201917:23 > 17:36
Dylan Buell/Getty Images

Tight end ekipe Green Bay Packers, Marcedes Lewis je spregovoril o odnosu nekdanjega trenerja moštva Mikea McCarthya s podajalcem in glavno zvezdo ekipe, Aaronom Rodgersom.

Po koncu sezone na plano prihajajo podrobnosti v sporu trenerja s podajalcem.Trener ekipe Packers, Mike McCarthy je bil na čelu zeleno-rumenih kar 13 let, že kar sredi sezone pa je dobil nezaupnico odbora in moral oditi.

Zgodilo se je nekaj, česar v vsej svoji dolgi karieri še nikdar nisem doživel. Bili smo v krogu pred začetkom akcije, McCarthy je poklical akcijo, Aaron pa je rekel “Ne”. Vzel si je pravico, da on daje navodila napadalni liniji in to v napadu, ki je trajal pet minut. Vrgel je ‘dolgo bombo’, za 40 jardov, našel soigralca in takrat sem si mislil ‘Kaj se tu dogaja?’. To se mi je res zgodilo prvič,” je dejal Lewis.

Veteran je v ligi med izkušenejšimi fanti, saj je prvo tekmo odigral že leta 2006, ko je oblekel dres Jacksonville Jaguars. Na Floridi je igral do lani, v letošnji sezoni pa se preselil na mrzli sever v Wisconsin.