Podajalec Eaglesov v baru pustil 500 dolarjev napitnine

NFL 13. Okt 201616:37 > 17:08
Getty Images

Prvi podajalec NFL moštva Philadelphia Eagles, Carson Wentz, je prost teden ekipe izkoristil za obisk svoje nekdanje univerze v Severni Dakoti.

Ekipa Philadelphie je v petem tednu lige NFL počivala (BYE week), kar so nekateri igralci izkoristili za preživljanje časa v krogu najbližjih, spet drugi so trenirali ali pa celili poškodbe, nekateri pa so si dali duška z zabavo. V zadnjo skupino lahko uvrstimo tudi prvega podajalca ekipe, Carsona Wentza.

Brez skrbi. To ni še ena izmed tistih novic, v kateri je igralec prekomerno popival, se zakadil ali pa koga pretepel ter izgubil mesto v ekipi. Podajalec Eaglesov je poskrbel za eno izmed bolj pozitivnih zgodb tega tedna, saj je obiskal kampus svoje nekdanje univerze North Dakota State in si na zasebni zabavi v baru ogledal tekmo svoje bivše ekipe bizonov proti univerzi Illinois State.

Bil je zelo ponižen in nobenega v lokalu ni obravnaval, kot da je vreden kaj manj od njega,” je povedala natakarica in brucka na univerzi Rachel ter dodala: “S prijatelji so zapravili okoli 1000 dolarjev, on pa je pustil še napitnino v vrednosti 500 dolarjev.” Sicer pa je quarterback Philadelphie med prostim tednom odšel tudi na lov.

https://www.instagram.com/p/BK7DmTijJnm/

Wentz, ki je bil letos na naboru skupno izbran kot 2., bo ta konec tedna s Philadelphio gostoval pri divizijskih tekmecih Washington Redskins. Dvoboj si boste v nedeljo ob 19. uri lahko ogledali tudi na programu SK5.