Izbor Giantsov ranjen v streljanju

NFL 29. Apr 20193:10 > 3:13
Al Bello/Getty Images

Corey Ballentine, ki so ga New York Giantsi izbrali v šestem krogu minulega nabora, je bil ranjen v streljanju v zvezni državi Kansas, njegov iz univerze Washburn Dwane Simmons pa je bil v streljanju ubit.

Corey Ballentine je bil v soboto s strani moštva New York Giants izbran v šestem krogu nabora novincev lige NFL. Skupaj s svojim nekdanjim univerzitetnim soigralcem Dwanom Simmonsom je proslavljal svoj uspeh, kar sta delila tudi na Instagramu, le nekaj ur kasneje pa je prišlo do streljanja, v katerem je Simmons umrl zaradi strelnih ran, Ballentine pa je bil prepeljan v bolnišnico, kjer so ga obravnavali zaradi strelne rane. 

“Izvedeli smo za tragičen dogodek in nadaljujemo z zbiranjem informacij. Pogovarjali smo se s Coreyjem in on dobro okreva v bolnišnici. Naše misli so z družino, prijatelji in soigralci Dwana Simmonsa, kot tudi s preostankom družine na univerzi Washburn,” so zapisali z izjavi za javnost pri moštvu New York Giants.

Ballentine je defenzivni bek in Giantsi so ga v šestem krogu nabora izbrali kot sedmega. On je prvi igralec univerze Washburn po letu 2008, ki so ga izbrali na naboru novincev v ligi NFL.