FOTO: Super Bowl teden je uradno odprt

NFL 31. Jan 201717:21 > 17:37
Neža Pavčič

V ponedeljek zvečer se je v Houstonu tudi uradno odprl Super Bowl teden.

Opening Night, ki se je iz Media Daya prestavil na ponedeljkov večer, se je odvil na Minute Maid Park, domovanju bejzbol ekipe Houston Astros, in je poskrbel za zanimiv večer, poln zanimivih vprašanj in edinstvenih kostumov novinarjev.

Najprej so na svoje odre in prizorišče samo prišli Falcons, ki so Opening Night doživeli prvič. Največ pozornosti je dobil Matt Ryan. “O tem sem sanjal kot otrok. Da bom igral na Super Bowlu in zmagal,” je med drugim dejal Ryan, ki mu bo na poti do sanj stala (predvsem) obramba Patriotsov. “Veliko smo študirali igro v preteklih dneh. Odlično igrajo, sploh Tom (Brady op.) je letos odigral vrhunsko,” je med drugim dodal Ryan, ki se je za nasvet o tem, kako premagati Patriotse obrnil tudi na Elija Manninga. Spomnimo, Manning je proti Patriotsom v rednem delu sezone na treh tekmah zmagal le enkrat, a je Bradyja premagal takrat, ko je bilo najbolj pomembno – na Super Bowlu XLII in XLVI. 

Veliko pozornosti je pritegnil tudi Julio Jones. Lovilec, ki je med drugim povedal, kateri od lovilcev v ligi mu je všeč: “Zagotovo Antonio Brown in Odell Beckham. Sicer smo stilsko popolnoma drugacni, ampak to sta moja najljubša lovilca.”

Po eni uri izpraševanja Falconsov so bili na vrsti X Ambassadors. Liga NFL je letos šla še korak dlje in želi še povišati gledanost in zanimanje navijačev, zato so letos prvič med obema ekipama vrinili še glasbeno skupino.

Kmalu zatem so na prizorišče prišli še Patriots. Največ zanimanja je bilo kje drugje kot pri Bradyju, kjer je nepopisna množica vztrajala vseh 60 minut. Verjetno eden izmed trenutkov večera je bil, ko je na vprašanje o tem, kakšno je njegovo mnenje o tem, da jeBradyjev oče jasno povedal, da je bil Brady Jr. nepravično kaznovan v aferi Deflategate, Brady dobil nekoliko solzne oči.

Opening Night se je zaključil s ponovnim nastopom X Ambassadors, nato pa so na stadionu odprli streho in uprizorili ognjemet, ki je bil približno trikrat daljši kot tisti, ki ga v Ljubljani vidimo 1. januarja. 20-minutni šov je naznanil, da se v Houstonu zabava zares začenja.

Neža Pavčič
Neža Pavčič
Neža Pavčič
Neža Pavčič
Neža Pavčič
Neža Pavčič
Neža Pavčič
Neža Pavčič
Neža Pavčič
Neža Pavčič