Tom Brady razmišlja o vrnitvi, v poštev pridejo trije klubi

Ameriški nogomet 13. Apr 202411:26 > 14. Apr 2024 12:00 0 komentarjev
Tampa, Florida, USA: Tampa Bay Buccaneers quarterback Tom Brady (12)
Foto: Guliverimage

Po mnenju mnogih najboljši igralec ameriškega nogometa v zgodovini tega športa Tom Brady se poigrava z mislijo o vrnitvi v ligo NFL. Za ameriške medije je razkril imena klubov, za katere bi v novi sezoni 2024 rad zaigral, če bi se za to ponudila priložnost.

Fenomenalni podajalec se je upokojil v dresu Tampe, potem ko je kar 20 let nastopal za New England.

Skupno ima v svojih vitrinah kar 7 šampionskih prstanov, šest z ekipo Patriots in enega s Tampo iz sezone 2021. Po predlanski sezoni se je dokončno poslovil od profesionalnega športa, a ga po ločitvi od Gisele Bündchen očitno še zmeraj mika igranje v najbolj priljubljenem tekmovanju čez lužo.

A pozor! Za to morajo prikimati lastniki vseh 32 ekip v ligi, saj Brady zaključuje proces vstopa v lastniško strukturo Las Vegas Raiders.

Lastnik in igralec hkrati?

“Ideje o vrnitvi kategorično ne zavračam. Vzdržujem dobro fizično pripravljenost, žogo še zmeraj lahko dobro vržem, tako da bi se lahko vrnil v slogu Michaela Jordana. Nič nimam proti,” je za ameriške medije ta teden potrdil Brady.

Foto: AP Photo/Chris O’Meara via Guliver

Dodal je, da v primeru pompoznega povratka v poštev pride le igranje za tri ekipe. Prva je njegov dolgoletni delodajalec New England, potem ekipa, za katero je navijal kot otrok – San Francisco 49ers, tretji pa …

“Las Vegas Raiders,” je 46-letni Kalifornijčan namignil, da v Vegasu ne bi bil rad le lastnik, temveč še kaj več.

Patriots gredo na prihajajočem naboru zagotovo po podajalca, 49ers imajo na tem položaju stalnico v Brocku Purdyju, Raiders pa so “tanki” na kar nekaj pozicijah, tudi pri “quarterbackih”.

Vseeno je njegova 24. sezona v ligi NFL bolj malo verjetna.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!