Adams: "Ne verjamem v trenerja"

NFL 24. Jul 202017:00 > 17:08
Emilee Chinn/Getty Images

Po mnenju mnogih celo najboljši safety v ligi NFL, član NY Jets, Jamal Adams, je pred začetkom sezone zahteval selitev v drug klub. Sodeč po izjavah prepričanja ne bo spremenil.

 Še en zaščitni znak ekipe Jets, tekač Le’Veon Bell je mnenja, da želi Adams klub samo izsiljevati za povišico. Očitno težava le ni tako nedolžna, kar je Adams priznal tudi sam. Na vprašanje, kaj ga moti, je dejal, da ne zaupa sposobnostim trenerja Adama Gasea.

Povezano

 “Nima občutka, da je pravi vodja te organizacije, ki bi nas pripeljal v obljubljeno deželo (op. a. verjetno je imel Adams tu v mislih končnico). Kar me še posebej skrbi je to, da sploh nima odnosa z vsemi v klubu. Na koncu dneva nas ne skliče, če imamo pa v slačilnici težavo, se obrne na pomočnika, naj on prenese sporočilo. Ko igramo za en dr***, nas pusti same in drugim trenerjem naroči, naj rešijo zadevo,” je bil kar se le da kritičen Adams.

Adams je eden izmed redkih probowlerjev v ekipi “nadzvočnih letal” in nekdo, od kogar navijači pričakujejo največji prispevek v okrevanju kluba ter vrnitvi na zmagovalna pota franšize, ki je bila nazadnje prvak leta 1967. No, očitno ima poba drugačne načrte.