Von Miller: Razmišljal sem o tem, da bi izpustil sezono

NFL 5. Avg 202017:16 > 17:29
Getty Images

Eden najboljših obrambnih igralcev lige NFL, Von Miller iz Dener Broncosov je priznal, da je po izkušnji s koronavirusom resno razmišljal o tem, da bi izpustil sezono.

Dustin Bradford, Getty Images Sport

Virus je vplival na moj občutek vonja in okusa, nisem imel apetita in shujšal sem. Kar nekaj časa sem potreboval, da sem prišel v prejšnje stanje. Poleg tega sem astmatik in zaradi vsega tega sem resno razmišljal, da izpustim sezono.” je izjavil Miller.

Na drugi strani pa se je zavedal, da ga ekipa potrebuje in to je pretehtalo, čeprav ima še do četrtka popoldne čas, da si premisli.

“Soigralcem sem rekel, da jih imam rad in to mi ni težko reči. Nikoli ne veste, kaj vas čaka za ovinkom. Začutil sem potrebo, da jim to povem.”

Do zdaj se je že več kot petdeset igralcev odločilo, da bo izpustilo letošnjo sezono lige NFL.

Kot MVP Super Bowla 50 se Miller zaveda, da mora imeti vlogo vodje. Priznava, da se je o tem učil od Michaela Jordana in Kobeja Bryanta.

“Prebral sem Kobejevo knjigo, kjer se lepo vidi, kako zelo so ga soigralci spoštovali, ker je toliko zahteval od njih. Prav tako mi je blizu stavek, ki ga je izrekel Michael Jordan, da od soigralcev nikoli ne bo zahteval tega, česar sam ne bi mogel narediti. Zame to pomeni, da moram delati trdo in da ostale silim, da delajo trdo.”