Kakšen dan za Patriotse, Bill pripeljal pet okrepitev!

Ameriški nogomet 16. Mar 202110:10 0 komentarjev
Bill Belichick
Troy Taormina-USA TODAY Sports

NFL franšiza New England Patriots je v zadnji sezoni ostala brez končnice, kar je bil velik šok. Šestkratni prvaki ne želijo, da bi se to ponovilo, zato so hitro pljunili v roke in že v ponedeljek pripeljali pet novih igralcev.

Dan se je pričel s podpisom pogodbe z linebackerjem Mattom Judonom, ki je nazadnje igral za Baltimore. Slednji je imel v zadnji sezoni izredno čvrsto obrambo. Patriotsi so z Judonom podpisali štiriletno pogodbo za 56 milijonov dolarjev, ta ulov pa je bil šele začetek norega delovnega dneva.

Sledili je podpis Jonnuja Smitha iz Tennessee Titans, ki bo v štirih letih prejel 50 milijonov dolarjev, nato pa se je New Englandu pridružil še Jalen Mills iz Philadelphie. Slednji bo v naslednjih štirih letih dobil 24 milijonov dolarjev.

Do konca dneva so pri New Englandu potrdili še prihoda Davona Godchauxa iz Miamija (16 milijonov dolarjev) in Nelsona Agholorja iz Las Vegasa za 26 milijonov dolarjev. Slednji je bil češnja na vrhu torte ponedeljkovih okrepitev, ki jih je v ekipi pozdravil trener in generalni menedžer ekipe Bill Belichick.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NFL on ESPN (@espnnfl)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NFL (@nfl)

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!