Atraktivna Švicarka s prestola sklatila teniško legendo

Drugi športi 2. Feb 202311:202 komentarja
Foto: Guliverimage

Nekdanji teniški as Roger Federere je dolgo veljal za daleč najbolj priljubljenega švicarskega športnika na družbenih omrežjih, vse dokler ga s prestola ni sklatila … nogometašica!

Eden najboljših teniških igralcev vseh časov Roger Federer v svoji karieri ni le pridno zbiral lovorike, temveč tudi število sledilcev na družbenih omrežjih. Dandanes se lahko pohvali s kar 11,2 milijona sledilci, zaradi česar je dolgo veljal za najbolj priljubljenega švicarskega športnika. A nič več, saj je nedavno upokojeno legendo s prestola sklatila rojakinja Alisha Lehmann.

Vse skupaj ne bi bilo tako zelo nenavadno, če 24-letnica ne bi bila nogometašica, ki je doslej v svoji karieri na športnem področju dosegla bistveno manj od svojega 41-letnega rojaka. Atraktivna športnica ima po novem 100.000 sledilcev več od Federerja, četudi ima na svojem Instagram profilu le 171 objav, a zato večina od teh prebije mejo enega milijona všečkov.

Lehmann namreč velja za eno najlepših nogometašic na svetu, domišljijo svojih sledilcev pa pogosto buri s fotografijami v kopalkah. Napadalka sicer igra za londonsko Aston Villo, kamor je prestopila leta 2021, odtlej pa požela ogromno pozornosti tamkajšnjih medijev. Predvsem z objavo novice, da se je leta 2021 razšla s soigralko Ramono Bacham in si uteho našla pri nogometašu Aston Ville Douglasu Luizu.

 

Komentari

Vaš komentar