Brazilska politika spor rešila v kletki

Drugi športi 17. Dec 20217:44 3 komentarji
Foto: Printscreen

Pred časom smo tudi na straneh Sportkluba pisali o nenavadni poljski iznajdbi, v kateri smo v kletki spremljali boj petih proti petim, Brazilci pa so poskrbeli za nov "presežek".

V današnjih “norih” časih ne manjka “norih” obračunov v ringu.

Vse pogosteje tako spremljamo obračune takšnih in drugačnih zvezdnikov družabnih omrežjih, ki znajo svojo popularnost izkoristiti na tisoč in en način. Zelo domiselni so tudi v Braziliji, kjer sta se dva politika svoja nesoglasja odločila rešiti z obračunom po pravilih MMA znotraj kletke.

Vse skupaj se je zgodilo v majhnem mestu z (v tem primeru) zelo irončnim imenom Borba. Pobudnik dvoboja je bil tamkajšnji župan Simao Peixoto, ki je na borbo izzval mestnega svetnika Erinea Alvesa da Silvo. Peixoto je imel dovolj nenehnega izzivanja na internetu, zato se je stvari odločil rešiti nekoliko drugače.

Čeprav predstava v ringu ni bila na visoki ravni, sta politika s svojo predstavo lepo zabavala publiko, na koncu pa se je zmage z deljeno sodniško odločitvijo veselil župan. Na koncu sta oba osrednja protagonista vendarle pokazala tudi nekaj športnega fair playa in se po dvoboju v duhu pravih športnikov pozdravila z objemom.

Več o dogajanju v kletki si poglejte v spodnjem posnetku.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje