Hud incident: tako besnega Mayweatherja še niste videli

Drugi športi 7. Maj 20210:23 > 0:45 0 komentarjev
Foto: Showtime Boxing

Upokojeni boksar Floyd Mayweather se je po novinarski konferenci promocije dvoboja z youtuberjem Loganom Paulom zapletel v pretep z njegovim mlajšim bratom Jakom. Slednji mu je pri izmenjevanju besed z glave vzel kapo, legendarni boksar pa je povsem izgubil živce.

Pred ekshibicijskim boksarskim dvobojem (6. junij) med Floydom Mayweatherjem in Loganom Paulom je bila v Miamiju na sporedu novinarska konferenca. Na njej smo spremljali klasiko, obe strani sta mlatili drug po drugem, zavrelo pa je, ko je bilo vsega konec. Incident je zakuhal mlajši od bratov Paul, ki je boksarski legendi med prepiranjem vzel kapo.

Kraja kape in začetek pretepa:

“Bi se tepel. Naj pokličem Ala Haymona,” je Mayweatherju zabrusil Jake. “Ne potrebujem Ala Haymona, sem sam svoj šef,” mu je odvrnil Floyd, ko mu je Jake z glave ukradel kapo in začel bežati. Začelo se je masovno prerivanje, padali so tudi udarci.

Čeprav bi lahko dejali, da je bilo vse skupaj zaigrano, da bi na račun vseh vpletenih na TRR padel še kakšen milijon več, tako besnega neporaženega boksarja še nismo videli. “Ubil te bom, pizdun,” je hlipal razjarjeni Mayweather. “Ne igraj se z mano. Kako si me drzneš tako ponižati, to si naredil zadnjič,” se ni mogel pomiriti.

Mlajši Paul je po incidentu posnetek prerivanja delil s svojimi oboževalci na vseh možnih družabnih omrežjih ter se hvalil, da je vse skupaj načrtoval. “Vse je šlo planih,” je zapisal, a kraja kape je pustila tudi spominek – črno oko na Paulovem obrazu. Zdaj še ni jasno, ali ga je zadel Floyd ali kakšen izmed njegovih varnostnikov.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!