Dejan Zavec se vrača na sceno

Drugi športi 6. Maj 20219:51 0 komentarjev
Dejan Zavec Aljaž Venko
Dejan Zavec

Po nekajletnem premoru od serije dogodkov, ki jih je na slovensko sceno pripeljal Dejan Zavec, se boksarski dvoboji v nekoliko spremenjenih okvirih vračajo v "ring".

Boksarska legenda Dejan Zavec si je tokrat zamislil format dogodkov, ki bodo združevali 8 do 10 atraktivnih profesionalnih boksarskih dvobojev in se bodo odvijali v športni dvorani Campus Sava Ptuj. Prvi od tovrstnih dogodkov se bo zgodil že 22. maja. Namen dogodkov je zagotovo k nam pripeljati atraktivne profesionalne borce, obenem pa lahko prav takšni dogodki boksarjem omogočijo dodatne izkušnje na njihovi profesionalni poti. Omenjenega 22. maja bomo lahko na Ptuju denimo spremljali bivšega svetovnega prvaka pa aktualnega mladinskega svetovnega prvaka in tudi nekaj izjemnih naših boksarjev in boksarko.

Dejan Zavec: “Želja organizatorjev je zagotovo tudi ta, da skozi tovrstne dogodke profesionalni boks približamo ljubiteljem borilnih veščin in športa nasploh.”

Želja organizatorjev je zagotovo tudi ta, da skozi tovrstne dogodke profesionalni boks približamo ljubiteljem borilnih veščin in športa nasploh. Zagotovo pa bodo ravno tukaj v začetku največji izzivi, ki so posledica epidemiološkega dogajanja. Vsekakor pa verjamemo, da si bo dolgoročno lahko dvoboje v športni dvorani Campus Sava Ptuj ogledalo čim več ljudi, ko bodo to omogočale razmere. Zaenkrat pa bomo prenos dogodkov v živo organizirali prek online live streama oz. Facebook live prenosa na moji uradni Facebook strani Dejan Zavec,” je pred začetkom prvega v seriji dogodkov povedal organizator Dejan Zavec, nekdanji svetovni prvak v velterski kategoriji po verziji IBF.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!