Kjer je McGregor, tam je denar (beri: milijoni)

Conor McGregor
AP Photo/John Locher, file

Za Conorja McGregorja lahko mirne vesti zapišemo, da ima nos za denar. Potem ko je s svojim nastopaštvom in nenazadnje tudi s predstavami v oktagon postal najpopularnejši MMA borec na planetu, je svojo slavo izkoristil tudi na drugih področjih.

Med drugim je Conor McGregor več kot uspešno na trg lansiral tudi svoj viski pod imenom Proper Twelve. A kot poročajo ameriški mediji, se je Irec odločil za prodajo svojega podjetja in s tem podvojil svoje bogastvo. McGregor naj bi za 51 odstotni delež, ki ga je prodal mehiškemu gigantu za prodajo pijač Becle, s katerim je sodeloval že vse od začetka svojega udejstvovanja v alkoholni industriji, dobil okoli 150 milijonov ameriških dolarjev.

Do sedaj je bilo njegovo bogastvo ocenjeno med 120 in 150 milijoni dolarjev, kar pomeni, da je s prodajo Proper Twelve postal dvakrat bogatejši. Čeprav številni strokovnjaki niso napisali dobre kritike o kvaliteti Proper Twelve viskija, je zaradi McGregorja izjemno priljubljena znamka in bo v prihodnosti prinašala še večji dobiček.

McGregor, ki je po zadnjem porazu proti Dustinu Poirierju odločen, da se vrne na zmagovita pot, je s tem še dodatno utrdil svoj status enega od najbogatejših športnikov na svetu.

Komentari

Vaš komentar