Kličko pripravlja Holyfielda za morebitni spopad s Tysonom

Drugi športi 22. Feb 202113:17 0 komentarjev
Getty Images

Trilogija med Mikeom Tysonom in Evanderjem Holyfieldom bi se lahko uresničila v letu 2021. Čeprav še nič ni potrjenega za tretji spopad legend, je Tysonov dober prijatelj Zab Judah pred kratkim odkril, da naj bi vse vpletene strani dosegle dogovor.

Potem ko sta prvi dve borbi potekali v sloviti MGM Grand Garden Areni v Las Vegasu, naj bi do tretjega dvoboja med Mikeom Tysonom in Evanderjem Holyfieldom prišlo v Dubaju. Obrnilo naj bi se okoli 300 milijonov ameriških dolarjev, kar so zagotovo številke o katerih lahko večina boksarjev iz današnje ere samo sanjajo.

Iron Mike se je ob koncu leta 2020 po 15 letih vrnil v ring, ko se je srečal z Royjem Jonesom Jr. Po dvoboju je Tyson dobil številne ponudbe, toda še posebej je bila medijsko izpostavljena tista od strega rivala Holyfielda.

Nekdanji večkratni svetovni prvak na družabnih omrežjih pogosto objavlja fotografije in posnetke iz treningov. Na zadnjih treningih mu je družbo delal nihče drugo kot Vladimir Kličko, s katerim se pripravlja na morebitni tretji obračun s Tysonom. “Danes treniram s prijateljem Vladimirjem Kličkom,” je ob objavi na Instagrau zapisal Holyfield.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!