‘Ministrant’ prevaral dekle z najboljšo kolegico svoje mame

Ameriški nogomet 12. Jul 20229:42 > 10:04 0 komentarjev
Foto: Guliverimage

NFL poleti počiva, zato so vse stvari, ki se zgodijo okoli najmočnejše lige ameriškega nogometa, avtomatsko udarne novice. Zadnja sodi v rubriko "rumeno" in je dodobra zatresla ameriško športno javnost.

Zach Wilson, podajalec ekipe New York Jets, je v ligo NFL prišel lani.

Ko se je po naboru celoten razred izbranih nogometašev moštva iz ‘velikega jabolka’ fotografiral, so (pretežno temnopolti) soigralci Wilsona v objektive z dlanmi kazali določene znake, kot da bi bili gangsterski rap izvajalci, Zach pa se je pritajeno smehljal in boječe gledal okoli sebe bržčas misleč nekaj v smislu: “V kakšno “tolpo sem padel?!”

Svetovni splet se je takrat iz nekdanjega člana univerze Brigham Young norčeval, da je za ekipo zeleno-belih preveč skromen, polikan, priden, če hočete. Nedavne novice onkraj luže, so to tezo vsekakor ovrgle.

Pravi ljubitelj pum

Nekdanje dekle Wilsona Abbey Gile sedaj prijateljuje z lovilcem Washington Commanders, Daxom Milnejem, kar sploh ne bi bilo sporno, če ne bi šlo za Wilsonovega nekdanjega sošolca, celo ‘cimra’ in nerazdružljivega prijatelja.

Ker je Gile na družbenih omrežjih dobila številne negativne zapise, se je odzvala in pojasnila, v katerem grmu tiči zajec za njeno odločitev spremembe zvestobe. Pojasnila je, da jo je Wilson prevaral z (pozor!) najboljšo prijateljico svoje matere. Njeno ime za zdaj še ni pricurljajo v javnost.

Informacija se je po spletu razširila kot ogenj, vrstiti so se začele šale na račun Wilsona, podajalec Jets je praktično čez noč izgubil status “ministranta”. “Wilson je na kolidžu igral za BYU Cougars (pume), kar je poba očitno vzel še kako resno,” je le eden v oceanu dovtipov, ki so nasmejali.

Puma v žargonu angleškega jezika pomeni zapeljivo žensko srednjih let.

“Zach Wilson je največji vseh časov,” je na Twitterju objavil nekoč zelo uspešen nogometaš Chad Johnson., član Seattla DK Metcalf pa je zapis komentiral s: “Potrjeno!” in dodal smejočega emojija.

Obseden s hudičem

Wilsonova mati, dokaj znana vplivnica Lisa Neeleman Wilson, bi se trenutno bržčas najraje teleportirala na nek drug planet, a škoda je narejena, zato se je odločila posneti skoraj polurni video na Instagramu.

Na veliko žalost javnosti ni razkrila podrobnosti zapletenega položaja, temveč je razlagala le o tem, kako zlo deluje preko družbenih omrežij in da ji je “hudič” ukradel otroke.

Kakorkoli že, Wilson si je s podvigom, vsaj tako se zdi, naredil veliko uslugo ter v slačilnici Jets pridobil spoštovanje, nova sezona pa bo pokazala, ali je “zabava” s precej starejšo gospo okrepila njegovo samozavest.

Lani je kot novinec v ligi NFL dosegel zgolj 9 podaj za “touchdown” in vrgel 11 prestreženih žog.

Več partneric ni problem

Wilson je doma iz zvezne države Utah, kjer živijo številni mormoni. Tudi sam pripada Cerkvi Jezusa Kristusa svetih iz poslednjih dni in je bil lani krščen. Značilnost te verske ločine je med drugim tudi ta, da dovoljuje poligamijo.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!