Titani postali še močnejši, prihaja Julio Jones

Ameriški nogomet 7. Jun 202113:14 > 13:16
Twitter

Ekipa Tennessee Titans, ki nastopa v profesionalni ligi ameriška nogometa NFL, se je minuli konec tedna okrepila z lovilecem, ki si je ime ustvaril pri Atlanti.

Sedaj že nekdanji član zasedbe Falcons, ki prihaja v Nashville, je legendarni ‘wide reciever’ Julio Jones. Ob podajalcu Mattu Ryanu je bil nekdanji član univerze Alabama vse od leta 2011 dalje glavna violina napada franšize Falcons ter se z njo uvrstil v 51. izvedbo Superbowla.

Tekma v Houstonu je zapisana kot največji povratek v zgodovini finalnih tekem lige NFL, saj so New England Patriots, takrat še s Tomom Bradyem na čelu, po zaostanku 3-28 uspeli izvleči podaljšek in kasneje tudi zmagali. Za veterana nastop v konferenci AFC pomeni nov začetek…

Atlanta je v procesu prenove, zato Jonesov odhod ne preseneča. Priključil se bo že tako izjemnemu napadu Titans, kjer za igro po tleh skrbi atletsko grajeni tekač Derrick Henry, na položaju prvega lovilca pa je prav tako hrust A. J. Brown.

Titans so v zameno za Jonesa Atlanti odstopili svoj izbor v drugi rundi na naboru prihodnje leto ter še izbor v četrti rundi na naboru leta 2023, prejeli pa izbor v šestem krogu nabora 2023.

Komentari

Vaš komentar