“Tvegaj ali počakaj!”: Prihaja nova sezona, prijave odprte!

Drugi športi 25. Feb 202118:55 > 19:51

Spoštovane in spoštovani. Hrvaška redakcija Sportkluba se že pripravlja na novo sezono kviza "Tvegaj ali počakaj!", v katerem je nedavno kot prvi zmagovalec celotne regije navdušil naš komentator Goran Obrez. Organizatorji kviza imajo tokrat pripravljeno posebno presenečenje!

Obljuba dela dolg, zato z veseljem sporočamo, da bo kviz “Tvegaj ali počakaj!” dobil novo sezono. V peti sezoni boste vključeni tudi vi, drage gledalke in gledalci. Prijavite se lahko vsi športni poznavalci iz celotne regije nekdanje skupne države! Vsekakor je pred tekmovalci nepozabno doživetje in nova velika avantura.

V novi sezoni bomo ponovili dogajanje iz druge, ko se je lahko gledalec pomeril s komentatorjem Sportkluba.

V kvizu bo sodelovalo 16 igralcev, znova pa se bo tekmovalo na izpadanje do finala, ki bo dal zmagovalca.

Kdo si upa izzvati Sportklubove komentatorje?

Voditelj in avtor kviza je še naprej Krešimir Karačić, ob gledalcih, ki bodo naključno izžrebani, se bo za veliko zmago borilo še osem komentatorjev Sportkluba.

Pravila kviza so zdaj že dobro poznana, za vse, ki igre še ne poznate, pa jih bomo obnovili.

V kvizu “Tvegaj ali počakaj!” se vedno pomerita dva igralca. Kviz sestavlja 20 vprašanj iz sveta športa, igralec pa si lahko pri vsakem vprašanju priigra 2, 4 ali 6 točk – vse je odvisno od tveganja. Igralca bosta pri vsakem vprašanju vložila omenjeno število točk, v primeru da odgovora ne poznata, pa se jima nato ponudijo štirje možni odgovori. Posledično se tudi prepolovi število točk.

V primeru pravilnega odgovora igralec pridobi število vloženih točk, v primeru napačnega odgovora pa se od skupnega seštevka odbije število vloženih točk. Po 20 vprašanjih sledi še glavno vprašanje, ko igralca ne razkrijeta svojega vložka. Do glavnega vprašanja pridemo, samo v primeru ko sta igralca v plusu. Na koncu zmaga tisti, ki ima največ točk.

Želite sodelovati v kvizu “Tvegaj ali počakaj!“? Potem se prijavi na email [email protected] Prijave so odprte do ponedeljka, 1. marca, do 12. ure. V kvizu lahko sodelujejo samo osebe starjše od 18 let. V prijavo zapišite ime in priimek, email za kontakt, ime Skype računa in državo, iz katere se prijavljate.

Zadnja sezona kviza “Tvegaj ali počakaj!” je bila fantastična. Pospremili ste jih lahko tudi na slovenskem Sportklubu. V finalu sta se pomerila Goran Obrez in Marin Mrduljaš, Goran pa je prišel do zmage po eskem preobratu, ko je pri zadnjem vprašanju šel na vse ali nič. Epski boj za prvi naziv zmagovalca celotne regije si lahko ogledate na našem Youtube kanalu.