Kingsi do zmage, Kopitar pa z odločilno podajo

Liga NHL 15. Okt 20179:18 > 9:30
Getty Images

Los Angeles Kingsi so danes proti Buffalu vknjižili tretjo zmago, tokrat so pred domačimi gledalci slavili s 4:2, predvsem po zaslugi odlične igre z igralcem več.

Za Kralji je nova izjemno zanimiva in vroča tekma, tokrat so z veliko dela pred domačimi gledalci premagali ekipo Buffala z 4:2. Anže Kopitar pa je prispeval eno podajo pri odločilnem zadetku za zmago.

Gostje so povedli in prvo tretjino tudi dobili z zadetkom Girgensonsa. Kralji so v drugi tretjini preko Dustina Browna z igralcem več v 28. minuti prišli do izzenačenja. Potem pa je sledila, izjemno vroča in kakovostna tretja tretjina, ki je na koncu tudi odločila zmagovalca.

Kingsi so v 38. minuti prvič na tekmi povedli, znova po prednosti igralca več na ledu, plošček v nasprotnikovo mrežo pa je spravil Tyler Toffoli. Vendar je Buffalo že čez dve minuti prišel do izzenačenja, strelec pa Eichel. Potem pa je sledilo zatišje pred nevihto Los Angelesa, ki je dve minuti pred koncem prišel do novega vodstva. Po podaji Kopitarja in Martineza je točno dve minuti pred koncem tekme zoopet z igralcem več zadel Drew Doughty. Gostje so potem poizkušali tudi brez vratarja, kar pa so domačini kaznovali z zadetkom Tannerja Pearsona, ki je postavil končnih 4:2.