Pestro dogajanje pri hokejski Olimpiji

Hokej 19. Maj. 202215:58 > 16:00
Delite:

Pri hokejskem klubu Olimpiji že intenzivno sestavljajo ekipo za prihodnjo sezono, saj so v tem tednu sodelovanje potrdili s kapetanom Žigo Pancetom, napadalcem Nikom Simšičem in vratarjem Žanom Usom, danes pa se je ekipi pridružil še branilec Nejc Stojan.

Pri zasedbi hokejske Olimpije je v teh dneh vse prej kot dolgočasno, saj so v klubu že pričeli s pripravami na prihodnjo sezono. Ta bo ena najzanimivejših doslej, saj Ljubljančane poleg nastopov v razširjenem avstrijske prvenstvu čaka tudi debi v ligi prvakov.

Zelo pestro je dogajanje tudi na področju sestavljanja nove ekipe. Kot so danes sporočili iz kluba, so namreč podaljšali sodelovanje s kapetanom Žigo Pancetom, napadalcem Nikom Simšičem in vratarjem Žanom Usom, na novo pa se je ekipi pridružil branilec Nejc Stojan.

”Veseli me, da z nami ostaja kapetan Žiga Pance, ki je imel lani zelo dobro sezono, prepričan pa sem, da je lahko še boljši. Nik Simšič je bil preteklo sezono odličen, tvoril je naš dolgo časa najboljši napad, zabil veliko golov, zelo napredoval in vesel sem, da ostaja z nami. Prepoznal je, da je vsaj še ena sezona pri Olimpiji zanj dobra, da lahko še dodatno napreduje. Žan Us bo prihodnjo sezono sprejel vlogo prvega vratarja, na to je pripravljen. Čez poletje bo delal po prilagojen programu dela. Od vseh treh fantov res veliko pričakujem,” je sporočil trener zmajev Mitja Šivic.

Klub sicer zapušča napadalec Blaž Tomaževič, ki bo kariero nadaljeval pri letošnjem četrtfinalnem tekmecu Olimpije v ligi ICE Beljaku.

Komentari

Vaš komentar