Hrvaški mediji kritični do prepevanja svojih junakov (VIDEO)

Katar 2022 19. Dec 202214:07 1 komentar
Foto: Facebook/zajem zaslona

Po množičnem sprejemu hrvaških junakov na Trgu bana Josipa Jelačića se je rajanje hrvaških navijačev in tudi nekaterih nogometašev ognjenih nadaljevalo tudi pozno v noč. Izstopala sta Dejan Lovren in Marcelo Brozović, ki sta v gostilni Epic Brozo poskrbela tudi za zgražanje hrvaških medijev.

Če smo že navajeni, da vsako mejno stvar, ki jo storijo Hrvati, nemudoma na veliki zvon obesijo srbski mediji, so sporno veseljačenje članov hrvaške izbrane vrste Dejan Lovrena in Marcela Brozovića obsodili tudi hrvaški kolegi.

Člana ognjenih sta v gostilni Epic Brozo pela in skakala na pesmi kontroverznega glasbenika Marka Perkovića Thompsona ‘Čavoglave’ in ‘Kniska kraljica’, med drugim pa sta vmes skandirala tudi pozdrav, ki je bil zaščitni znak Ustašev ‘Za dom spremni’.

“Lovrena in Brozovića bi morali poslati na uro zgodovine in jima pokazati film o Jasenovcu, potem bi razumela, kaj pomeni pozdrav ‘Za dom spremni’,” so kritično zapisali pri Večernjem listu.

Hrvaški mediji so na naslov Hrvaške nogometne zveze (HNS) naslovili tudi vprašanje, kakšnih sankcij bosta za svoje nepremišljeno početje deležna hrvaška zvezdnika, kot pišejo, odgovor HNS še čakajo.

Video močno opitih Lovrena in Brozovića:

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje