Bahrain Victorious v svoje vrste zvabil novega Slovenca

Kolesarstvo 24. Maj. 202220:18 > 20:23
Delite:
Foto: Aleš Fevžer

Kolesarsko moštvo Bahrain Victorious je postalo še nekoliko bolj slovensko. Ekipi, za katero že nastopajo Matej Mohorič, Jan Tratnik in Domen Novak, se je pridružil 22-letni Matevž Govekar.

Govekar je naredil nov vznemirljiv korak v svoji karieri in iz avstrijskega moštva Tirol KTM prestopil v eno najboljših ekip na svetu Bahrain Victorious.

“Sem navdušen, da se bom sredi sezone pridružil ekipi Bahrain Victorious. Preostali čas bom izkoristil za nabiranje izkušenj in za učenje od izkušenih kolesarjev in osebja v ekipi.” je sporočil Govekar, ki velja za vsestranskega tekmovalca.

“Matevž si zasluži vstopnico za WorldTour. Je zelo nadarjen, osredotočen, pameten in eden najhitrejših mladih kolesarjev v Evropi. S prihodom v Bahrain Victorious je našel najboljše okolje zase. Njegova selitev je tudi za nas kot razvojno ekipo do 23 let velik uspeh, saj potrjuje naš sloves odskočne deske za mlade talente”« pa je pomembnem koraku v karieri svojega zdaj že nekdanjega varovanca pozdravil generalni direktor Tirol KTM Thomas Pupp.

Komentari

Vaš komentar