Cedevita Olimpija: Pot je potrjena, potniki (še) ne

Eurocup 17. Okt 202216:00 0 komentarjev
Foto: Aleš Fevžer

Potem ko so bili primorani prestaviti jadranski derbi kroga s Crveno zvezdo, se bodo košarkarji Cedevite Olimpije v torek zanesljivo odpravili na pot proti Romuniji, kjer jih nato v sredo čaka tekma drugega kroga EuroCupa.

V sredo ob 19.30 čaka slovenske košarkarske prvake drugo dejanje nove sezone evropskega pokala. Po domačem porazu proti Bursi jih bo v četrtem največjem romunskem mestu gostila domača Cluj-Napoca. “Tekma bo. Potujemo v Romunijo,” so nam zagotovili pri Cedeviti Olimpiji, po tem ko smo jih povprašali, ali je po odpovedi jadranske tekme s Crveno zvezdo pod vprašajem tudi tekma EuroCupa.

Manj jasen je bil odgovor glede potnikov. Jasno je le, da so poškodbe in okužbe močno zdesetkale ljubljansko moštvo. Končna slika pa bo pravzaprav jasna šele na avtobusu, ki bo v torek dopoldan Ljubljančane iz Stožic popeljal do Trevisa, od koder bodo nato poleteli proti Romuniji.

Cedevita Olimpija bo evropsko gostovanje nato povezala tudi z naslednjo jadransko preizkušnjo. Iz Cluja bo namreč zmaje pot vodila neposredno v Podgorico, ker se bodo v soboto pomerili z Budućnostjo.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!