Ob 19:00 na SK 1: Žalgiris je ekipa na nivoju Zvezde

Evroliga 12. Okt 202013:16 > 13:19
Marko Metlas/Euroleague Basketball via Getty Images

V poplavi športnih dogodkov na današnji dan je potrebno izpostaviti tudi uvodne obračune 3. kroga Evrolige. Crvena zvezda bo ob 19:00 v živo na SK 1 gostila ekipo Žalgirisa. Trener rdeče-belih Saša Obradović poudarja, da ni imel veliko časa za pripavo na obračun s prvakom Litve.

Povezano

Crvena zvezda ima po dveh odigranih krogih Evrolige polovični izkupiček, pred njo pa sta dve zahtevni tekmi v tednu dni. Beograjčani bodo nocoj gostili Žalgiris, v četrtek pa jih čaka gostovanje pri Asvelu.

Čaka nas težko obdobje po dobri tekmi in zmagi proti Baskonii. Imeli smo kratko pot in dobro je, da nismo imeli zahtevne tekme v Čačku v smislu rezultatske negotovosti in utrujenosti igralcev. Mislim, da bi morali odigrati eno dobro tekmo,” je optimističen trener Zvezde Saša Obradović: “Žalgiris je ekipa na našem nivoju. Presenetili so Olympiacos z izjemno igro. V domačem prvenstvu so izgubili, toda kot pravim, Evroliga je za njih posebno tekmovanje in na to se osredotočajo. Zelo zahtevna tekma, oni so imeli čas, da se pripravijo, mi ravno ne. Samo en dan.”

Ob 20:00 si na SK 5 oglejte obračun med Albo in Anadolu Efesom, ob 21:00 pa vas na SK 6 čaka tudi španski derbi med Valencio Klemna Prepeliča in Barcelono.