V živo na SK: Milano v Beogradu, Olympiacos pri Dončiću

Evroliga 9. Feb 201813:17 > 13:23
Turkish Airlines EuroLeague

Nocoj nas čakajo še preostale štiri tekme 22. kroga Evrolige. Crvena zvezda v Beogradu gosti Milano (ob 19:00 v živo na SK 1), Luka Dončić pa bo z Realom v Madridu pričakal Olympiacos (ob 20:45 v živo na SK 2).

Turkish Airlines EuroLeague

Končnica se Crveni zvezdi vse bolj izmika oziroma bolje rečeno oddaljuje, zato za rdeče-bele proti še slabše uvrščeni ekipi iz Milana šteje samo zmaga. Beograjčani so prvi obračun v svetovni prestolnice mode dobili z 91:88, vendar trener Dušan Alimpijević opozarja, da so Italijani danes povsem druga ekipa.

Ekipa iz Milana v zadnjem času igra veliko bolje, dobili so tri od zadnjih štirih tekem v Evroligi, premagali so Bakonio in Barcelono v gosteh, kar je vse prej kot enostavno. Naše navijače pozivam, da napolnijo dvorano, saj je veliko lažje prenašati izzive tako težke tekme v ambientu, ki je prepoznaven, na drugi strani pa oteževalna okoliščina za vsako gostujočo ekipo,” je dejal trener rdeče-belih.

Zelo zanimivo bo tudi v Madridu, kjer bo Real z Luko Dončičem na čelu gostil Olympiacos. “Olympiacos se je nekoliko spremenil od zadnjič, ko smo igrali. Ekipa je ista, toda nekateri igralci so dobili drugačne vloge in Spanoulis je znova v ritmu. Oni so v zgornjem dleu lestvice, ker si tukaj zaslužijo biti. Oni se nikoli ne predajo,” opozarja trener Reala Pablo Laso.

Fenerbahče ob 18:45 gosti Brose (v živo na SK 2), Žalgiris pa v baltsko-ruskem obračunu Khimki (ob 19:00 v živo na SK 3).